Digital presentation av Litiums Bokslutskommuniké 2023

Inbjudan till digital presentation av Litiums Q4 rapport 2023

Litium publicerar Q4-rapporten för 2023 den 15 februari kl 8:00. Samma dag kl 11:00 hålls en webbsändning för investerare, media och analytiker där kvartalets samt årets resultat och händelser kommer att presenteras.

Datum: Torsdag 15 februari  Tid: 11:00-11:30. Plats: Online via denna länk.

Presentatör är Litiums vd Patrik Settlin. Du kan följa presentationen direkt via webbsändning. Webbsändningen kommer du till direkt genom att klicka här.

Presentationen hålls på svenska och frågor kan ställas under presentationen. Det kommer att vara möjligt att ta del av sändningen samt det presenterade materialet i efterhand på www.litium.se/investor-relations. För deltagande i webbsändningen behövs ingen föranmälan men se till att logga in i god tid.

Välkommen att medverka!

För mer information kontakta:
Patrik Settlin, vd Litium AB
ir@litium.com

 

Om Litium

Litium AB (publ) är en av Nordens ledande aktörer inom digital handel. Vi hjälper företag inom B2B och B2C att accelerera sin försäljning, snabbt skala upp sin verksamhet, nå nya marknader och samtidigt skapa marknadsledande kundupplevelser online. Vi gör det genom att erbjuda en skalbar och molnbaserad e-handelsplattform som är byggd för tillväxt. Våra kunder som Lindex, Tingstad och Jollyroom omsätter över 20 miljarder kronor årligen online. Litium agerar tillsammans med sitt partnernätverk på den globala marknaden och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Amudova AB är bolagets Certified Adviser och kan nås på info@amudova.se eller +46 8 545 017 58. För mer information besök gärna litium.se.